JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA (JEEC)

El Programa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) constitueix l’iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu principal de fomentar la transmissió de valors socials i la incorporació d’hàbits saludables. Aquest programa es desplega mitjançant un model de competició i activitat esportiva escolar que posa l’èmfasi en l’educació i la participació.

Els destinataris dels JEEC abasten infants, adolescents i joves de Catalunya des del primer cicle de primària fins a la conclusió de l’educació secundària postobligatòria. Prèviament a aquestes etapes, s’anticipen activitats d’iniciació a la pràctica esportiva, considerades com a preludi a competicions amb puntuació i classificació. Aquestes activitats s’integren de manera progressiva dins l’àmbit d’acció del Pla Català d’Esport a l’Escola, seguint la redefinició de tots dos programes emanada del Pla Estratègic d’Esport Escolar.

El programa es desplega en dos àmbits, el local-comarcal-intercomarcal i el supracomarcal, organitzant-se per categories basades en els cicles d’educació primària i secundària. Aquest sistema determina les característiques pròpies de les competicions per a cada categoria, i fomenta la introducció gradual del model poliesportiu en les primeres etapes.

Tipus de Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC)

Esports d'Equip JEEC

JEEC - Jocs d'equip

Bàsquet, Futbol Sala, Futbol 7, Handbol, Voleibol i molt més.
Veure més

Esports individuals JEEC

JEEC - Jocs individuals

Cros, Duatló, Tennis Taula, Escacs i molt més
Veure més

Quotes de participació

Categories esportives segons edat JEEC

Categoria segons any de naixement

Introdueix l'any de naixement per saber a quina categoria pertany
0.00
0.00
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad