Programa Valors CEB NET

PROGRAMA DE VALORS DEL CONSELL ESPORTIU DEL BAGES

  • Aquesta proposta surt d’un treball de la comissió tècnica del Consell Esportiu del Bages, després d’estudiar diferents models que ja s’estan aplicant en alguns consells esportius i que la Unió de Consells Esportius de Catalunya juntament amb el Consell Català de l’Esport, estan promovent la seva implantació progressiva a tot el territori.
  • El resultat ha estat consensuat per tècnics de diferents municipis, representants d’escoles i entitats i altres agents vinculats amb el Consell Esportiu.
  • Ceb-Net! ”És una proposta de competició esportiva escolar en què es posa de manifest que els valors també sumaran; no només educativament sinó que també repercutiran en una classificació paral·lela a la competició.
  • L’objectiu dels nens i nenes no serà només guanyar els partits sinó que també hauran de guanyar en valors. A part dels punts que els equips aconseguiran de la competició, es farà el càlcul dels punts que s’hagin aconseguit en valors i obtindrem el resultat en dues classificacions paral·leles.
  • El control i revisió d’aquest nou sistema de puntuació paral·lela estarà gestionada pels tutors de joc/àrbitres i també hi participaran els entrenadors/monitors i el públic – tutor de grada, ja que són agents que també intervenen en l’esport escolar.
  • El nom de la proposta “Ceb-Net” respon a la voluntat del Consell Esportiu de treballar en xarxa a la comarca una sèrie de valors, hàbits higiènics, hàbits saludables que tots i cada un dels equips participans assoleixin la màxima puntuació a nivell de valors.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad