Duatló escolar

FASE COMARCAL DUATLÓ ESCOLAR JEEC 2021-2022

INSCRIPCIONS PER JORNADES

6a jornada – 8 de maig de de 2022 (Castellnou de Bages)

Inscripcions: fins el 5 de maig a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

5a jornada – 24 d’abril de 2022 (Sant Salvador de Guardiola)

Inscripcions: fins el 21 d’abril a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Quiero inscribirme

4a jornada – 3 d’abril de 2022 (Fonollosa – Fals)

Inscripcions: fins el 31 de març a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm
  • Sortida C-25 123 Rajadell-Fals. Direcció Torres de Fals.

3a jornada – 27 de març de 2022 (Castellgalí)

Inscripcions: fins el 24 de març a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

2a jornada – 20 de març de 2022 (Manresa)

Inscripcions: fins el 17 de març a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

1a jornada – 13 de març de 2022 (Castellbell i el Vilar)

Inscripcions: fins el 10 de març a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

Dates i jornades

13 de març – Castellbell i el Vilar

20 de març – Manresa

27 de març – Castellgalí

3 d’abril – Fonollosa (Fals)

24 d’abril – Sant Salvador de Guardiola

8 de maig – Castellnou de Bages