Consell Esportiu del Bages

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Actualitat Consell Esportiu del Bages

VACANCES ESTIU 2016

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb motiu de les vacances d'estiu les oficines del Consell Esportiu romandran tancades al públic de l'1 al 31 d'agost (amdós inclosos). Perdoneu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar.

Ens retrobem al setembre!!

         

TORNEIG FUTBOL SALA BENJAMÍ

Correu electrònic Imprimeix PDF

INFORMACIÓ DEL PRIMER TORNEIG DE FUTBOL SALA BENJAMÍ DEL PARE COLL

El proper dissabte 21 de maig de 2016 la competició de la categoria benjamí de futbol sala s'aturarà per la disputa del I TORNEIG BENJAMÍ DE FUTBOL SALA DEL PARE COLL.Aquest torneig és una iniciativa de l’AMPA FEDAC MANRESA i el club de futbol sala ATHLETIC VILATORRADA i amb la col·laboració del CONSELL ESPORTIU DEL BAGES.

La iniciativa del torneig sorgeix, després d’haver realitzat les dues primeres fases de lliga de la competició dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya en la modalitat de Futbol Sala, amb l'objectiu que els nens i nenes de la categoria benjamí que juguen a futbol sala tinguin la oportunitat de jugar una competició en un format de trobada amb un caire diferent al que estan habituats i segueixin gaudint de la pràctica d’aquest esport.

Al torneig hi participaran els equips de futbol sala benjamins de la Fundació Joviat, l’Esport Base Vilomara, la Penya Barcelonista de Sallent, el Futbol Sala Sant Esteve de Ses Rovires, l’Associació Esportiva Moià, la Unió Esportiva Castellnou, l’Athletic Vilatorrada i  l’AMPA FEDAC Manresa.

 


Pàgina 1 de 10

Consell Esportiu del Bages
www.cebages.info - ceb@ccbages.cat - Tel 93 872 19 17 - Fax 93 872 19 17 - Muralla de Sant Domènc, 24 baixos  - 08241 Manresa -
Obert de dilluns a divendres de 10 h a 15 h i dilluns i dimecres de 17 a 19 h - Localització -