Escacs escolar

FASE COMARCAL ESCACS ESCOLAR JEEC 2021-2022

Per tal de participar en les jornades, els participants hauran de tenir tramitada la llicència esportiva del Consell Esportiu del Bages o la llicència de la Federació Catalana d’Escacs.

La data màxim de tramitació de la llicència esportiva del Consell Esportiu del Bages és el 19 de gener de 2022 a través de l’aplicatiu Zènit.

Per participar a cada jornada s’haurà de realitzar la inscripció que es tindrà com a data límit el dimecres anterior a la jornada fins les 23:59 hores.

Els centres educatius, clubs i/o entitats esportives que disposin d’esportistes amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs caldrà que ens facin arribar un llistat amb els seus participants a través del document següent a inscripcions.cebages@gmail.com:

4a jornada – 10/2/2022 – Joviat Manresa

Inscripcions: fins el dia 10 de febrer a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que es van inscriure inicialment a la Fase Comarcal d’Escacs Escolar. El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

3a jornada – 05/2/2022 – Poliesportiu Municipal Súria

Inscripcions: fins el dia 3 de febrer a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que es van inscriure inicialment a la Fase Comarcal d’Escacs Escolar. El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

vull inscriure'm

2a jornada – 29/01/2022 – Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada)

Inscripcions: fins el dia 27 de gener a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que es van inscriure inicialment a la Fase Comarcal d’Escacs Escolar. El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

1a jornada – 22/01/2022 – Cal Llobet (Santpedor)

Inscripcions: fins el dia 19 de gener a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva del Consell Esportiu del Bages (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció) o llicència de la Federació Catalana d’Escacs. El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

vull inscriure'm