Consell Esportiu del Bages

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Cros

FASE COMARCAL PÀDEL ESCOLAR

Imprimeix PDF

pdel

INFORMACIÓ FASE COMARCAL DE PÀDEL ESCOLAR 

 

CURSA INFANTIL BATECS SOLIDARIS

Imprimeix PDF

 

samarreta batecs solidaris 2015
Ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la informació d’una iniciativa lúdico-recreativa de caire solidari que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de Juny i que tot un seguit d’entitats i institucions de la comarca hem decidit tirar endavant per segona vegada; aquesta activitat no és cap altre que els “2ns Batecs Solidaris”.

 Aquesta iniciativa de caire solidari es desenvolupa en benefici d’AMPANS i de la Fundació Rosa Oriol i consta d’un cap de setmana d’activitats per a grans i menuts centralitzada en el Parc de l’Agulla de Manresa i els seus voltants, i de l’activitat que ens encarreguem nosaltres és de les curses infantils que tindran lloc el diumenge a partir de les 11:00 hores.

 La inscripció a les curses infantils és gratuïta, per tant us animem a participar ja que en paral·lel es desenvoluparan activitats lúdiques i esportives (masterclass de zumba, tornejos de pàdel per adults i nens,... i tot un seguit d’iniciatives com la 2ª Cursa Batecs Solidaris que enguany s’ha fusionat amb la 6ª edició de la cursa del Mosquit i  tindrà lloc el diumenge al matí a partir de les 09:30 hores !!

 Us deixem el link dels Batecs Solidaris: www.batecssolidaris.cat on trobareu tot el detall de les jornades i les maneres de participar.

 Per participar a les curses infantils el procediment és el mateix que pels crosos, us adjuntem informació de la cursa (horaris, circuit,...) i el full d’inscripció en format excel que en cas de estar interessats ho haureu de comunicar al vostre centre educatiu o directament al correu electrònic del Consell Esportiu del Bages Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la abans del dimarts 2 de juny a les 12:00 hores.


INFORMACIÓ CURSA INFANTIL BATECS SOLIDARIS


FULL INSCRIPCIÓ CURSA INFANTIL BATECS SOLIDARIS

 

DUATLÓ ESCOLAR CASTELLNOU DE BAGES- Diumenge 19 d'abril de 2015

Imprimeix PDF

duatlon


CLASSIFICACIÓ DUATLÓ ESCOLAR DE CASTELLNOU DE BAGES

Diumenge, 19 d'abril de 2015

 

SETMANA SANTA

Imprimeix PDF

Les nostres oficines estaran tancades al públic del dia 30 de març al 2 d'abril ambdós inclosos.

Perdoneu les molèsties.

 


Pàgina 1 de 10

Consell Esportiu del Bages
www.cebages.info - ceb@ccbages.cat - Tel 93 872 19 17 - Fax 93 872 19 17 - Muralla de Sant Domènc, 24 baixos  - 08241 Manresa -
Obert de dilluns a divendres de 10 h a 15 h i dilluns i dimecres de 17 a 19 h - Localització -