Cros escolar

FINAL NACIONAL DE CROS – 3 D’ABRIL

LLIURAMENT DE GUARDONS – 27 DE FEBRER DE 2022

El lliurament de guardons es desenvoluparà el 27 de febrer de 2022 en horari de 10 a 12 hores al Camp de Futbol de Sant Fruitós de Bages (Afores s/n – 08272 Sant Fruitós de Bages).

IMPORTANT! A causa de la suspensió del Cros Escolar de Súria i de Navarcles, hi ha un canvi de normativa pel que fa al nombre de jornades i, per tant, canvi de criteri pels guardonats/des. Es premiarà a tots els esportistes que hagin participat 4 o més jornades de la Fase Comarcal de Cros Escolar.

Aquest formulari s’ha d’omplir abans del dia 6 de febrer de 2022.

INSCRIPCIONS PER JORNADES

Cros Navarcles (6 de febrer de 2022)

7. Cros Santpedor (30 de gener de 2022)

 • Inscripcions: fins el 27 de gener a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

Cros Súria (22 de gener de 2022)

6. Cros Sant Joan de Vilatorrada (16 de gener de 2022)

 • Inscripcions: del 20 de desembre al 13 de gener a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

5. Cros Sant Fruitós de Bages (28 de novembre de 2021)

 • Escola Paidos

 • Inscripcions: del 21 al 26 de novembre a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

4. Cros Monistrol de Calders (21 de novembre de 2021)

 • Circuit Camp de Futbol AE Monistrolenca

 • Inscripcions: del 14 al 18 de novembre a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

3. Cros Sallent (14 de novembre de 2021)

 • Inscripcions: fins l’11 de novembre a les 23:59 hores a través del botó següent. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

Vull inscriure'm

2. Cros Sant Vicenç de Castellet (7 de novembre de 2021)

 • Inscripcions: fins el 3 de novembre a les 23:59 hores a través del formulari d’inscripció des de l’apartat “INSCRIBETE“. Només es podràn inscriure els participants que disposin de llicència esportiva (és necessari saber el número de dorsal per realitzar la inscripció). El pagament s’haurà de realitzar en el moment d’inscripció i NO s’acceptaran inscripions fora de termini.

 • Entrega de dorsals: aquells/es participants amb llicència esportiva que encara no disposin de dorsal i carnet d’esportista, i se’ls ha avisat que poden recollir-lo, poden venir a buscar-lo a les oficines del Consell Esportiu del Bages en horari d’oficina.

 1. Cros Castellnou de Bages (24 d’octubre de 2021)

 • El Cros Escolar de Castellnou de Bages es desenvoluparà al nucli antic de Castellnou de Bages.

 • Inscripcions: del 14 al 20 d’octubre de 2021 a través del formulari d’inscripció. Només es pot inscriure els participants que disposin de la llicència esportiva.

Inscripcions municipi d’escolarització:

Aquest document està destinat a tots els centres educatius de la comarca per a la inscripció dels seus alumnes al cros del municipi d’escolarització. Els centres educatius l’hauran de fer arribar en el termini establert a inscripcions.cebages@gmail.com

INFORMACIÓ

 • Del 24 d’octubre 2021 al 6 de febrer 2022

Tramitació llicències

 • Data màxima per obtenir la llicència esportiva prèvia13 d’octubre de 2021. Si finalitzat aquest període desitjeu inscriure algun participant podreu fer-ho a través del vostre centre educatiu.